Κίνα Τέμνουσα μηχανή συγκόλλησης κατασκευαστής

 

    Co. τεχνολογιών Hyzont (Σαγκάη) βιομηχανική, ΕΠΕ

      - Μιας στάσης λύσεις της τροχιακής συγκόλλησης και των τεμνουσών μηχανών

Ειδήσεις

November 16, 2018

Το Hypertherm εισάγει το νέο εταιρικό βραχίονα κεφαλαίου επιχειρηματικού κινδύνου για να υποστηρίξει τη νέα προηγμένη τεχνολογία κατασκευής

Το Hypertherm, ένας βασισμένος στις ΗΠΑ κατασκευαστής των βιομηχανικών τεμνόντων συστημάτων και το λογισμικό, ανήγγειλαν σήμερα το σχηματισμό των επιχειρήσεων Hypertherm, ένας νέος εταιρικός βραχίονας του (CVC) κεφαλαίου επιχειρηματικού κινδύνου, για να ενθαρρύνουν τη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με την κοινότητα επιχείρησης τεχνολογίας.

Καλυμμένες από έναν στόχο την προηγμένη κατασκευή να παραδώσουν τη θετική αλλαγή στον κόσμο, οι επιχειρήσεις Hypertherm επιδιώκουν τις συνεργασίες με τα πανεπιστήμια, τα ξεκινήματα, τους επιχειρηματίες, και τις επιχειρήσεις πρώτων σταδίων για να εμπορευματοποιήσουν την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής στις στρατηγικές περιοχές ενδιαφέροντος. Εκείνες οι περιοχές περιλαμβάνουν τη βιομηχανική κοπή, τη συγκόλληση, και τη θερμική επεξεργασία ρομποτική και αυτοματοποίηση εκμάθηση μηχανών και αυξημένη νοημοσύνη βιομηχανικό Διαδίκτυο των πραγμάτων κατασκευή πρόσθετων ουσιών/τρισδιάστατη εκτύπωση, και νανοτεχνολογία.

«Ακριβώς όπως αρχίσαμε πριν από 50 χρόνια με μια εφεύρεση ότι γίνοντη κοπή πλάσματος εμπορικά βιώσιμη για πρώτη φορά πάντα, ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε άλλους επιχειρηματίες δεδομένου ότι λειτουργούν για να φέρουν τις εφευρέσεις τους στη ζωή,» ο εν λόγω Nathan Pascarella, διευθυντής ανάπτυξης επιχείρησης των επιχειρήσεων Hypertherm. «Εάν είστε επιχειρηματίας ή οδήγηση μιας επιχείρησης πρώτων σταδίων στην προηγμένη κατασκευή μέσα στις στρατηγικές περιοχές ενδιαφέροντός μας, οι επιχειρήσεις Hypertherm θα αγαπούσαν να ακούσουν περισσότεροι για σας και την επιχείρησή σας.»

Το Hypertherm πιστεύει την πεπειραμένη ομάδα ηγεσίας του, που συνδυάζεται με ένα ευρύ φάσμα του προηγμένου ειδικού εμπειρογνωμόνων διαδικασίας παραγωγής στο άπαχο κρέας, έξι-σίγμα, και οι παρόμοιες μεθοδολογίες θα ωφελήσουν τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις πρώτων σταδίων. Επιπλέον, Hypertherm μπορεί να υποστηρίξει τους συνεργάτες επιχείρησης μέσω της εξοικείωσής του με την ανάπτυξη προηγμένης τεχνολογίας, την εφαρμοσμένη μηχανική, τα σύνθετα δίκτυα διαχείρισης αλυσιδών εφοδιασμού, παγκόσμιας υπηρεσίας και διανομής, καθώς επίσης και ένα ιστορικό του μάρκετινγκ και της πώλησης των νέων προϊόντων.

 

Το Hypertherm σχεδιάζει και κατασκευάζει τα βιομηχανικά τέμνοντα προϊόντα για τη χρήση σε ποικίλες βιομηχανίες όπως η ναυπηγική, η κατασκευή, και η αυτοκίνητη επισκευή. Η γραμμή παραγωγής της περιλαμβάνει τα τέμνοντα συστήματα, εκτός από CNC την κίνηση και τους ελέγχους ύψους, να τοποθετηθεί CAM το λογισμικό, το ρομποτικά λογισμικό και τα αναλώσιμα. Τα συστήματα Hypertherm εμπιστεύονται για την απόδοση και την αξιοπιστία που οδηγούν στην αυξανόμενες παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα για τις εκατοντάδες χιλιάδες των επιχειρήσεων. Η φήμη της επιχείρησης για την τέμνουσα καινοτομία χρονολογεί έως 1968, με την εφεύρεση Hypertherm της κοπής πλάσματος εγχύσεων νερού. Η κύρια συνεταίρος επιχείρηση 100 τοις εκατό έχει περισσότερους από 1.400 συνεταίρους μαζί με τις διαδικασίες και την αντιπροσώπευση συνεργατών παγκοσμίως.

Στοιχεία επικοινωνίας